Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ferrari 360 Modena λιμουζίνα προς πώληση (+video)


   Η πρώτη εντύπωση σε κάποιον που βλέπει αυτές τις φωτογραφίες είναι ότι μάλλον πρόκειται για κάποιο αποτέλεσμα ηλεκτρονικής επεξεργασίας. Όμως, πρόκειται για μία πραγματική λιμουζίνα που αποτελεί μία... επιμηκυνμένη έκδοση της Ferrari 360 Modena, μοντέλο 2012, η οποία,
μάλιστα, διατηρεί τον απόδοσης 400 ίππων ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα χωρητικότητας 3,6 λίτρων. Το επιπλέον πάτωμα που χρησιμοποιήθηκε για να μετατραπεί η 360 Modena σε λιμουζίνα κατασκευάστηκε από αλουμίνιο, όπως και το αυθεντικό σασί του supercar, ενώ η επιπλέον οροφή, τα πλαϊνά της επέκτασης, καθώς και οι δύο πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω έχουν κατασκευαστεί από fiberglass προς περιορισμό του βάρους. Η Ferrari 360 Modena limo μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ επιβάτες και διαθέτει όλα όσα πρέπει για να αποτελεί μία πρώτης τάξεως λιμουζίνα, όπως για παράδειγμα δύο τηλεοράσεις, πολύχρωμο εσωτερικό φωτισμό, αναδυόμενο ηχοσύστημα και φυσικά μπαρ.

   Η συγκεκριμένη λιμουζίνα - supercar πωλείται στην Αυστραλία από το CarSales προς 399.999 δολάρια Αυστραλίας με 65.000 χλμ. στο οδόμετρό της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου