Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Σημαντικό πρόβλημα με το λογισμικό του νέου ID.3 αντιμετωπίζει η VW


   Βιάστηκε η Volkswagen να παρουσιάσει το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, είτε λόγω του “φαντάσματος” του dieselgate που την στοιχειώνει ακόμη, είτε λόγω των πιέσεων από πλευράς Ε.Ε., και φαίνεται ότι τα πρώτα προβλήματα νεότητας που αυτό αντιμετωπίζει ξεκίνησαν
ήδη από τη γραμμή παραγωγής του. Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, το λογισμικό του ID.3 φαίνεται να μην είναι ακόμη ολοκληρωμένο, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα αυτοκίνητα που έχουν ήδη κατασκευαστεί και αναμένεται να κατασκευαστούν τους προσεχείς μήνες θα χρειαστούν κατάλληλη αναβάθμιση του λογισμικού τους. Ανεπίσημες πηγές που επικαλείται το InsideEVs δηλώνουν ότι, για το λόγο αυτό, η πρώτη παρτίδα του ID.3 η οποία αποτελείται από περίπου 10.00 αυτοκίνητα, έχει αποθηκευτεί ήδη σε ειδικά ενοικιασμένους χώρους, όπου και θα παραμείνει μέχρι περίπου την προσεχή Άνοιξη, όπου αναμένεται να είναι έτοιμη η απαραίτητη αναβάθμιση του λογισμικού. Επίσης, περίπου 20.000 επιπλέον αυτοκίνητα θα επηρεαστούν, στα οποία η αναβάθμιση θα γίνει ασύρματα μέσω διαδικτύου.

   Η παραγωγή του Volkswagen ID.3 έχει ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται να γίνουν στα μέσα του 2020.





  



Πηγή: InsideEVs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου