Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

H Volvo διαθέτει δική της ειδική ομάδα διερεύνησης τροχαίων συμβάντων

   H Volvo διαθέτει δική της ειδική ομάδα η οποία αναλαμβάνει να διερευνήσει τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα που συμβαίνουν με αυτοκίνητά της στην περιοχή του Gothenburg της Σουηδίας. Σκοπός της είναι να εξάγει τα δικά της χρήσιμα συμπεράσματα από το κάθε συμβάν και χρησιμοποιώντας
τα στοιχεία που συγκεντρώνει από αυτά να βελτιώσει τα μελλοντικά της μοντέλα στον τομέα της ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Μάλιστα, το Accident Research Team της Volvo λειτουργεί από το 1970, επισκεπτόμενο τα τροχαία συμβάντα και αναλύοντας τα δεδομένα από όλες τις φάσεις των ατυχημάτων και δυστυχημάτων που συμβαίνουν στο Gothenburg. Τα δεδομένα αυτά είναι πολύ χρήσιμα για την ίδια την Volvo μιας και τα χρησιμοποιεί για τον σχεδιασμό των επερχόμενων μοντέλων της.

   Συνήθως η ομάδα Accident Research Team της Volvo αναλύει περίπου 30-50 τροχαία συμβάντα κάθε χρόνο, τα οποία μπορεί να έχουν να κάνουν, εκτός από την επιτόπου διερεύνηση τροχαίων στο Gothenburg, αλλά και με σημαντικά τροχαία από όλο τον κόσμο βασιζόμενη σε αναφορές των τοπικών Αρχών Άμεσης Επέμβασης.

 

 

 



Πηγή: Carscoops


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου