Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Στην VW πιστεύουν ότι η γερμανική αγορά θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς το καλοκαίρι


   Στην Volkswagen φαίνεται να επικρατεί αισιοδοξία για την “επόμενη ημέρα” μετά την λήξη της καραντίνας για την μείωση διασποράς του COVID-19, με τα στελέχη της να πιστεύουν ότι από το καλοκαίρι κιόλας η γερμανική αγορά αυτοκινήτου θα ανακάμψει. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη
που παραχώρησε στην Frankfurter Allgemeine Zeitung ο Juergen Stackmann, μέλος του διοικητικού συμβουλίου για τις εταιρείες αυτοκινήτων του ομίλου VW, δήλωσε ότι “εκτιμούμε ότι η Γερμανία θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς το καλοκαίρι, καθώς η καραντίνα δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το καλοκαίρι, ούτε κοινωνικά, ούτε οικονομικά, γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε για την στιγμή που θα ξεκινήσουν όλα να λειτουργούν ξανά κανονικά”.

   O κ. Stackmann ανέφερε ότι η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει νέους κανονισμούς για την λειτουργία των εργοστασίων της, όπου θα διασφαλίζεται ότι οι εργάτες σε αυτά θα διατηρούν αποστάσεις μεταξύ τους στις γραμμές παραγωγής. Επίσης, ο ίδιος έφερε και ως παράδειγμα την κινεζική αγορά, η οποία μετά την παύση των μέτρων καραντίνας, έχει ξεκινήσει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.

      






Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου