Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Αν η Peugeot παρουσιάσει ξανά ένα GTi μοντέλο της αυτό θα είναι το 208 και μόνο


   Μετά και την πρόσφατη βράβευση του νέου supermini μοντέλου της Peugeot ως το καλύτερο αυτοκίνητο στην Ευρώπη για το 2020 (2020 European Car Of The Year), o διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής εταιρείας κ. Jean-Philippe Imparato δήλωσε στο βρετανικό Autocar ότι στην Peugeot
δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της αναβίωσης ενός νέου GTi μοντέλου. Σύμφωνα με τον κ. Imparato αν ένα μοντέλο είναι αυτό που θα φέρει μία GTi έκδοση στο μέλλον, αυτό θα είναι το 208 και μόνο, ενώ θα πρόκειται για μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση αυτού, που θα διαθέτει βεβαίως τις απαραίτητες καυτές επιδόσεις.

   Οι εκδόσεις επιδόσεων των υπόλοιπων μοντέλων της Peugeot θα φέρουν το όνομα PSE (Peugeot Sport Engineered) και όχι το GTi, καθώς σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας  αυτές θα είναι πλήρως ηλεκτρικές και δεν θα κινούνται από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, αποτελώντας μία νέα εμπειρία και δίνοντας νέα αίσθηση στην οδήγηση, που δεν θα μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση που έδιναν στον δρόμο τα παλαιότερα GTi μοντέλα.


      






Πηγή: Autocar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου