Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Afeela είναι το όνομα της νέας εταιρείας που δημιουργήθηκε από την κοινοπραξία Honda - Sony

   Μία νέα εταιρεία κατασκευής πλήρως ηλεκτρικών αυτοκινήτων δημιουργήθηκε πρόσφατα, η οποία είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Honda και Sony. Αν και η συγκεκριμένη κοινοπραξία μεταξύ των δύο αυτών ιαπωνικών εταιρειών ήταν ήδη γνωστή μέχρι σήμερα ως Sony Honda Mobility,

στην φετινή έκθεση Consumer Electronics Show στο Las Vegas ανακοινώθηκε το επίσημο όνομα αυτής που είναι Afeela. Το όνομα καθώς και το λογότυπό της, ανακοινώθηκαν από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Yasuhide Mizuno, ο οποίος έχει διοριστεί από την Honda. Ο κ. Mizuno δεν έδωσε στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία σχετικά με το πώς προέκυψε το συγκεκριμένο όνομα, πέραν του ότι η αίσθηση (feel) της οδήγησης θα αποτελεί σημαντικό χαρακτηριστικό για τα μοντέλα της Afeela.

   Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Sony στην γνωστή αυτή έκθεση ηλεκτρονικής τεχνολογίας στις ΗΠΑ, ενώ παρουσιάστηκε και το πρώτο πρωτότυπο μοντέλο της Afeela, το Vision-S Concept. To λογότυπο της εταιρείας εμφανιζόταν στον μπροστινό τμήμα του αμαξώματος ως προβολή στην οθόνη που υπάρχει στο σημείο αυτό, ενώ σε αυτή μπορούν επίσης να προβάλλονται πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο της φόρτισης, τον καιρό, ακόμη και τρέιλερ ταινιών.

 

 

 

Πηγή: InsideEVs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου