Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Τα Renegade 4xe και Compass 4xe αποτελούν πλέον τα πρώτα υβριδικά Jeep

2020 Jeep Renegade 4xe
   Τα πρώτα στην ιστορία της Jeep υβριδικά μοντέλα παρουσιάστηκαν χθες και δεν είναι άλλα, από τα Renegade 4xe και Compass 4xe. Τα αυστηρά όρια ρύπων για τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων που θεσπίζει η E.E. ωθούν στην λύση των υβριδικών εκδόσεων. Οι συγκεκριμένες διαθέτουν
έναν 1,3 λίτρων βενζινοκινητήρα που μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, καθώς και δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν στον μπροστινό άξονα και έναν στον πίσω. Οι δύο άξονες δεν συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο διαφορικό, αλλά η τετρακίνηση επιτυγχάνεται με τη χρήση του πίσω ηλεκτροκινητήρα. Η μπαταρία θα είναι επίσης ίδια και στα δύο μοντέλα και η χωρητικότητά της θα είναι 11,4 kWh, που θα μπορεί να εξασφαλίσει πλήρως ηλεκτρική κίνηση για έως 50 χλμ.


2020 Jeep Compass 4xe
   Οι νέες αυτές υβριδικές εκδόσεις των Renegade και Compass θα είναι διαθέσιμες στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγοράς από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και θα αρχίσει η διάθεσή τους στους πρώτους νέους κατόχους τους. Η κατασκευή τους θα γίνει στο εργοστάσιο της FCA στο Melfi στην Basillicata της Ιταλίας, όπου ήδη γίνεται η παραγωγή των υπόλοιπων εκδόσεων των Compass και Renegade.






Πηγή: InsideEVs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου