Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Από το 2025, η γκάμα της DS θα αποτελείται μόνο από υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα


      Τα μελλοντικά σχέδια της DS, την γαλλική εταιρεία premium μοντέλων του ομίλου PSA, θέλουν την εταιρεία να πουλάει μόνο υβριδικής τεχνολογίας και πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025. Ένα δείγμα γραφής θα δοθεί με το επερχόμενο λανσάρισμα του  υβριδικού DS 7 Crossback E-Tense
4X4 που έχει προγραμματιστεί να γίνει προς το τέλος του 2019. Αυτό θα διαθέτει συνδυαζόμενη ιπποδύναμη 300 ίππων, καθώς και πλήρως ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ., σύμφωνα με το νέο πρότυπο μετρήσεων WLTP. Επίσης, μέσα στις επόμενες εβδομάδες η DS αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο και θα εμφανίσει και στην φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ποιο μοντέλο της θα αποκτήσει πλήρως ηλεκτρική τεχνολογία, φήμες θέλουν αυτό να είναι το DS 3 Crossback.

   Ο όμιλος PSA θα παρουσιάσει μελλοντικά 40 υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα, με την DS να ηγείται της ηλεκτροκίνησης έναντι των υπόλοιπων εταιρειών του ομίλου, Peugeot, Citroen, Opel και Vauxhall, ως η μόνη που κατασκευάζει πολυτελή μοντέλα.

Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου