Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

H Porsche βρήκε τρόπο για να αποτρέπει την πώληση αυτοκινήτων της σε άτομα που αποσκοπούν μόνο στο κέρδος από αυτά

   Οι εταιρείες εξωτικών μοντέλων θέλουν να πουλάνε τα αυτοκίνητά τους σε αγοραστές που θα τα ευχαριστηθούν στο δρόμο και όχι σε αυτούς που τα αγοράζουν και τα φυλάνε σε γκαράζ για να τα μεταπουλήσουν αργότερα μόνο και μόνο για το κέρδος. Αν και αυτό είναι κάτι δύσκολο, φαίνεται
ότι η Porsche βρήκε μία λύση επί αυτού, την οποία θα εφαρμόσει στην συλλεκτική 2024 Porsche 911 S/T. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο The Drive ο Frank Moser, υπεύθυνος για τα μοντέλα 911 και 718, κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης συγκέντρωσης ιδιοκτητών Porsche Rennsport Reunion 7” που έγινε φέτος στο Monterey των ΗΠΑ, η Porsche θα εφαρμόσει μία περίοδο παρακράτησης κυριότητας ενός έτους σε κάθε ιδιοκτήτη των 911 S/T, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, προκειμένου να τους αποτρέψει να τις πουλήσουν. Όπως ο ίδιος δήλωσε το ιδιότυπο καθεστώς αυτό που θα ισχύει για 12 μήνες από την αγορά των αυτοκινήτων θα μοιάζει με leasing στο τέλος του οποίου ο ιδιοκτήτης θα λαμβάνει την πλήρη κυριότητα του αυτοκινήτου.

   Η 2024 Porsche 911 S/T θα είναι μία συλλεκτική έκδοση του γνωστού σπορ μοντέλου της γερμανικής εταιρείας και μάλιστα η πιο ελαφριά όλων των υπόλοιπων 911, με έναν επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα δανεισμένο από την 911 GT3 RS απόδοσης 518 ίππων. Η τιμή της θα ξεκινά από τα 291.650 δολάρια, ενώ η τιμή της θα φτάνει τα 375.000 δολάρια με όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό.

 

 

Πηγή: Motor1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου