Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

H Porsche θα μπορεί να εκτυπώνει νέα μπάκετ καθίσματα για συγκεκριμένα μοντέλα της

    Η Porsche θα εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία του VW Group στον τομέα της κατασκευής ανταλλακτικών και μερών αυτοκινήτων με τη χρήση 3D εκτυπωτών, έναν τομέα στον οποίο ο γερμανικός όμιλος έχει επενδύσει πολύ τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να κατασκευάζει
νέα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού για κάποια μοντέλα της. Τα σχέδια αυτών έχουν δοκιμαστεί από συγκεκριμένη ομάδα δοκιμαστών οδηγών της Porsche, ενώ μετά από κάποιες τελευταίες αλλαγές που έγιναν από υπεύθυνους της εταιρείας είναι έτοιμα για να βγουν στην αγορά. Τα νέα αυτά καθίσματα πωλούνται ήδη μέσω του Porsche Tequipment με επιπρόσθετο κόστος στην τιμή συγκεκριμένων εκδόσεων των Boxster, Cayman και 911, ενώ από τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα είναι διαθέσιμα και μέσω του Porsche Exclusive Manufaktur και θα ενσωματωθούν επίσης και στον επίσημο διαδικτυακό διαμορφωτή μοντέλων της Porsche.

   Εκτός  από το ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, τα εκτυπωμένα καθίσματα θα δίνουν τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες να επιλέγουν την επιθυμητή για αυτούς ακαμψία για το κάθισμά τους. Και αυτό γιατί το μεσαίο τμήμα αυτών θα διατίθεται με διαφορετικές τιμές ακαμψίας, χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο στα αγωνιστικά μοντέλα εδώ και αρκετά χρόνια.

 


 

Πηγή: Motor1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου