Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Σχεδόν οι μισοί οδηγοί δεν θέλουν πολλά από τα νέα συστήματα που διαθέτουν τα νέα μοντέλα

   Σύμφωνα με έρευνα του οργανισμού J.P. Power στις ΗΠΑ για το 2021, πολλά από τα νέα τεχνολογικά συστήματα με τα οποία εξοπλίζονται τα νέα μοντέλα, είναι εντελώς αδιάφορα σε μεγάλη μερίδα ιδιοκτητών, ενώ μερικοί από αυτούς δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτέ. Η διαπίστωση αυτή
σε συνάρτηση με το γεγονός ότι το κόστος αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων έχει αυξηθεί λόγω αυτών των συστημάτων, δείχνει ότι πολλοί αγοραστές αναγκάζονται να πληρώσουν παραπάνω για κάτι που τους είναι άχρηστο. Συγκεκριμένα, περισσότερα από ένα στα τρία νέα τεχνολογικά συστήματα με τα οποία εξοπλίζονται τα νέα μοντέλα χρησιμοποιήθηκε από λιγότερους από τους μισούς ιδιοκτήτες στις πρώτες 90 ημέρες από την αγορά του αυτοκινήτου. Μάλιστα, αυτοί που δεν έκαναν χρήση των συστημάτων συνήθως δηλώνουν ότι δεν τα χρειάζονται καν. Για παράδειγμα, το 61% των ιδιοκτητών αναφέρουν ότι δεν χρησιμοποιούν τα συστήματα ψηφιακών αγορών που διαθέτουν τα αυτοκίνητα και το 51% δηλώνει ότι δεν τα χρειάζονται καν. Επίσης, το 52% δηλώνει ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει την τεχνολογία επικοινωνίας οδηγού/συνοδηγού, ενώ το 40% δεν την χρειάζεται καν.

   Αντιθέτως, υπάρχουν συστήματα που οι καταναλωτές αναζητούν στα νέα τους αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα η κάμερα οπισθοπορείας, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των επιθυμητών συστημάτων.

  

 

 


Πηγή: InsideEVs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου