Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

H Mitsubishi δεν θα παρουσιάσει ένα νέο Evo παρόλο που οι μέτοχοί της το επιθυμούν

    Με την γκάμα της Mitsubishi να έχει μείνει εδώ και πέντε περίπου χρόνια χωρίς μία σκληροπυρηνική έκδοση Evolution του Lancer ή κάποιου άλλου μοντέλου της, η αναβίωση της μάρκας Ralliart στην Ιαπωνία τον προηγούμενο Μάιο, δυστυχώς δεν συσχετίζεται με ένα επερχόμενο νέο
Evolution μοντέλο. Η Ralliart θα ασχολείται πλέον με την δημιουργία αυθεντικών αξεσουάρ και εξοπλιστικών πακέτων για τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας. Αυτό διευκρίνισε και ο διευθύνων σύμβουλος της Mitsubishi Motor Corp. Takao Kato, ο οποίος, αν και ανέφερε στο ιαπωνικό Response ότι η Mitsubishi εξετάζει την επιστροφή της στους αγώνες αυτοκινήτου, απέκλεισε την παρουσίαση ενός καινούργιου Evo μοντέλο, αν “η εταιρεία δεν γίνει αρκετά δυνατή”.

   To οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι οι μεγαλομέτοχοι της Mitsubishi θέλουν από πλευράς τους η εταιρεία να παρουσιάσει ένα νέο Evo μοντέλο υψηλών επιδόσεων, οι οποίοι, ως γνωστόν, συνήθως ενδιαφέρονται πρωτίστως για την κερδοφορία της εταιρείας και πολύ λιγότερο για την εικόνα αυτής. Πιθανότατα να αναγνωρίζουν και οι ίδιοι ότι ο ερχομός ενός νέου Evo θα τονώσει το αγοραστικό ενδιαφέρον και για τα υπόλοιπα μοντέλα της Mitsubishi.

  

 

 

 

Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου