Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Στο Χονγκ Κονγκ πουλήθηκε ιδιωτική θέση στάθμευσης προς 1,3 εκατ. δολάρια

   Το Χονγκ Κονγκ είναι μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στον κόσμο, με τις τιμές των ακινήτων να είναι ιδιαίτερα ακριβές, όχι μόνο για τα υπερπολυτελή σπίτια, αλλά ακόμη και για τα πολύ μικρά διαμερίσματα. Σύμφωνα με την South China Morning Post, πρόσφατα πουλήθηκε
μία ιδιωτική θέση στάθμευσης στην περιοχή Mount Nicholson, όπου βρίσκονται μερικές από τις πιο ακριβές κατοικίες σε ολόκληρη την Ασία, στην εξωπραγματική τιμή των 1,3 εκατ. δολαρίων. Η συγκεκριμένη θέση βρίσκεται στο συγκρότημα κατοικιών με την ονομασία The Peak, το οποίο διαθέτει θέα στο λιμάνι Βικτόρια του Χονγκ Κονγκ. Η συγκεκριμένη θέση στάθμευσης αποτελεί μία από τις 29 που έχουν κατασκευαστεί για τους ενοίκους του εν λόγω συγκροτήματος υπερπολυτελών κατοικιών, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 51 εκατ. έως 77 εκατ. δολάρια.

   Πρόκειται για νέο ρεκόρ στις τιμές ιδιωτικών θέσεων στάθμευσης στο Χονγκ Κονγκ, μιας και η προηγούμενη πιο ακριβή θέση πουλήθηκε το 2019 προς 980.000 δολάρια. Η τελευταία βρίσκεται σε ένα ουρανοξύστη 73 ορόφων όπου στεγάζονται γραφεία.

  

 

 

 

Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου