Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Το φετινό Subiefest μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness ως η μεγαλύτερη συγκέντρωση Subaru αυτοκινήτων

  Οι τρόποι προφύλαξης και περιορισμού της πανδημίας του CoViD-19 που βιώνει ο πλανήτης τους τελευταίους μήνες έχουν περιορίσει τις κοινωνικές συναθροίσεις, ιδίως τις μεγάλες συγκεντρώσεις. Όμως μία συνάντηση ιδιοκτητών αυτοκινήτων είναι ένας ασφαλής τρόπος κοινωνικής επαφής,

όταν βέβαια οι ιδιοκτήτες που συμμετέχουν βρίσκονται εντός του αυτοκινήτου τους. Αυτό εκμεταλλεύτηκε η λέσχη φίλων Subaru της Αμερικής (Subaru of America) και τελικά διοργάνωσε και φέτος την εκδήλωση Subaru Tecnica International (STI) Subiefest, λαμβάνοντας τα απαραίτητα για τις περιστάσεις μέτρα. Έτσι, οι ιδιοκτήτες Subaru μοντέλων που πήραν μέρος δεν στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους σε κάποιο χώρο συναναστρεφόμενοι με τους υπόλοιπους γύρω από αυτά, αλλά διοργανώθηκε ουσιαστικά μία παρέλαση στην οποία τελικά συμμετείχαν 1.751 αυτοκίνητα της ιαπωνικής εταιρείας. Ο αριθμός αυτός ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, με αποτέλεσμα η φετινή εκδήλωση να καταγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Guinness ως η μεγαλύτερη συγκέντρωση Subaru αυτοκινήτων που έχει γίνει ποτέ στον κόσμο.

   Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές στο Subifest δωρήθηκαν στον οργανισμό Feeding America προκειμένου να καλυφθεί το κόστος 500.000 μερίδων φαγητού για άστεγους και ανήμπορους.


 

 

Πηγή: Motor1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου