Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

To αναμενόμενο SUV της Ferrari θα είναι περιορισμένης παραγωγής με V12 κινητήρα

   Μάλλον η Ferrari δεν βλέπει το επερχόμενο, πρώτο στην ιστορία της, SUV μοντέλο ως απλά ένα εμπορικό μοντέλο που θα αυξήσει κατακόρυφα τις πωλήσεις της, όπως έχει γίνει με αντίστοιχα μοντέλα ανταγωνιστών της, όπως για παράδειγμα η Ursus της Lamborghini. Η παραγωγή
του Purosangue θα είναι σε περιορισμένο αριθμό, όπως ακριβώς ισχύει και με τα υπόλοιπα μοντέλα της Ferrari. Αυτό διευκρίνισε ο Dieter Knechtel, Πρόεδρος του τμήματος της Ferrari στην Μέση και Άπω Ανατολή, σε συνέντευξή του στο αυστραλιανό CarExpert, ο οποίος ανέφερε ότι στόχος της ιταλικής εταιρείας για το πρώτο της SUV είναι περισσότερο η προσέλκυση νέων πελατών, κυρίως πιο μικρής ηλικίας, ενώ στις παραγγελίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της.

   Ο κ. Knechtel αναφέρθηκε στον V12 της Ferrari, ο οποίος όπως φαίνεται θα κοσμεί και τις κορυφαίες εκδόσεις του Purosangue, λέγοντας ότι η εταιρεία διαθέτει την κατάλληλη τεχνολογία για να τον διατηρήσει για αρκετά ακόμη χρόνια στα μοντέλα της, παρά τα ολοένα και αυστηρότερα όρια που θεσπίζονται για τις εκπομπές ρύπων.

 

 

 

Πηγή: CarExpert


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου