Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Η Ford πατεντάρισε σύστημα που αναπαράγει τις διαφημίσεις που συναντά σε πινακίδες μέσα στο αυτοκίνητο

   Τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα κατοχύρωσε η Ford για ένα νέο της σύστημα, το οποίο, όμως, δεν έχει να κάνει ούτε με την ασφάλεια, ούτε με την άνεση, ούτε με την ψυχαγωγία των επιβατών ενός οχήματος. Το συγκεκριμένο σύστημα αναλαμβάνει να “διαβάζει” τις
διαφημιστικές πινακίδες που τυχαίνει να υπάρχουν στην άκρη του δρόμου από όπου διέρχεται το αυτοκίνητο και αναλαμβάνει να αναπαράγει την ίδια την αναρτημένη διαφήμιση ή πληροφορίες σχετικά με το διαφημιζόμενο προϊόν ή υπηρεσία στην οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου. Επίσης, το συγκεκριμένο σύστημα θα μπορεί για παράδειγμα σε περίπτωση που αναγνωρίσει μία διαφήμιση με το αγαπημένο εστιατόριο του ιδιοκτήτη, να εμφανίσει στην οθόνη την προτροπή για μία δημιουργία μίας κράτησης στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

   Αν και δεν βγαίνουν πάντα όλα τα συστήματα που λαμβάνουν μία πατέντα στην παραγωγή, το συγκεκριμένο φαίνεται να είναι αρκετά ελπιδοφόρο για τις διαφημιστικές εταιρείες που σίγουρα θα αυξήσουν με νέο τρόπο τα έσοδά τους, αλλά και για την ίδια την Ford.

 

 

 

 

Πηγή: Motor1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου