Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

O διευθύνων σύμβουλος της VW “αφήνει” τον Elon Musk να οδηγήσει το I.D. 3


  Πρόσφατα, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla κ. Elon Musk επισκέφτηκε την Γερμανία, όπου η αμερικανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα κατασκευάσει το επόμενο εργοστάσιό της Gigafactory λίγο έξω από την πόλη του Βερολίνου. Εκτός από την επίβλεψη
του έργου κατασκευής του Gigafactory, ο κ. Musk επισκέφτηκε και τα κεντρικά της CureVac με την οποία η Tesla συνεργάζεται για την κατασκευή RNA εκτυπωτών που θα βοηθήσουν στην παραγωγή του επερχόμενου εμβολίου κατά του COVID-19, ενώ δεν παρέλειψε να συναντηθεί και με εκπροσώπους της γερμανικής κυβέρνησης. Και ενώ όπως όλα έδειχναν η επίσκεψη του κ. Musk τελείωσε, όταν αυτός επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό του Gulfstream G650 αεροσκάφος το οποίο και απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Berlin-Schönefeld την 2/9/2020 στις 21:17 τοπική ώρα.

   Όμως, το learjet του κ. Musk προσγειώθηκε 26 λεπτά αργότερα στο αεροδρόμιο Braunschweig ανατολικά του Ανόβερου, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen κ. Herbert Diess για να του δείξει από κοντά τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας του, τα I.D. 3 και I.D. 4. Μάλιστα, ο κ. Musk οδήγησε μέσα στο αεροδρόμιο το I.D. 3 με συνοδηγό τον κ. Diess, στον οποίο εξέφρασε και τις εντυπώσεις του.








Πηγή: InsideEVs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου