Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Στην φετινή έκθεση της Γενεύης θα υπάρχει εσωτερική πίστα για test-drive


   Οι Διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτου φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια να χάνουν την αίγλη τους, με ολοένα και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες να… λάμπουν δια της απουσίας τους σε αυτές. Ακόμη και αυτή της Γενεύης, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες
παγκοσμίως εκθέσεις κάθε χρόνο, έχει ξεκινήσει να μετρά απόντες, με πρώτους φέτος τις Opel και Peugeot που ανακοίνωσαν και επίσημα ότι δεν θα λάβουν μέρος σε αυτήν, ενώ και η Citroen αναμένεται να τις ακολουθήσει. Ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που οι διοργανωτές της Geneva Motor Show 2020 αποφάσισαν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν μία εσωτερική πίστα δοκιμών αυτοκινήτων. Η πίστα αυτή θα διαμορφωθεί στον τομέα Hall7 του κέντρου Palexpo που θα φιλοξενήσει την φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, ενώ στο κέντρο της θα βρίσκεται το VIP Lounge.

   Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν μέσα στην πίστα αυτή 48 μοντέλα από 15 κατασκευαστές, για τρείς γύρους, ενώ κατά τη διάρκεια του test-drive θα βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου ειδικό προσωπικό.

      






Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου