Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

To National Geographic θα καταγράψει τις τελευταίες δοκιμές του SUV της Rolls-Royce


   Συνήθως, όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες υποβάλλουν σε δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης τα νέα τους μοντέλα, πριν την επίσημη παρουσίασή τους, προσπαθούν να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται τα φώτα της δημοσιότητας. Φαίνεται ότι η Rolls-Royce
επιθυμεί ακριβώς το αντίθετο, αφού θα δημοσιοποιήσει τις τελευταίες δοκιμές που θα κάνει στο νέο της SUV μοντέλο ανά τον κόσμο, μέσα από τον φακό του National Geographic. Από τις 4 Απριλίου, οι δοκιμές της Rolls-Royce Cullinan θα ξεκινήσουν από την Σκωτία, για να συνεχίσουν στην Αυστρία, στην Μέση Ανατολή και έπειτα στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβάνοντας αρκετές εκτός δρόμου δοκιμασίες για το πρώτο SUV στην ιστορία της εταιρείας.

   Η Rolls-Royce σύναψε πρόσφατα συνεργασία με το National Geographic, του οποίου οι φωτογράφοι και οι κινηματογραφιστές θα παρέχουν συνεχώς νέα από τις δοκιμές της Cullivan, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του τελευταίου. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντας Σύμβουλο της Rolls-Royce κ. Torsten Müllertvös, από τη συγκεκριμένη απόφαση της εταιρείας, θα προβληθούν στο κοινό οι ικανότητες του νέου της SUV μοντέλου, βοηθώντας στην εμπορική προώθησή του. Η επίσημη παρουσίαση της Cullivan αναμένεται προς τα τέλη του 2018.

Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου